Om Oss

När det kommer till bröllopskläder och andra accessoarer vill kvinnor alltid välja de bästa produkterna; trots allt är det den mest speciella dagen i deras liv. Dentelle tar fram allt som kan få bruden att le. Vi är en välkänd bröllopsbutik som strävar efter att uppfylla alla önskemål från den blivande bruden.


Vi förstår den kamp som en brud eller en tärna ställs inför för att hitta en perfekt klänning. Om du befinner dig i den situationen oroa dig inte! Vi kan erbjuda det som passar dig bäst.’

 

Våra erbjudanden

Vår breda kollektion är inte bara begränsad till bröllopsklänningar; vi har lagrat allt som en kvinna  behöver på sina speciella dagar, som balklänning, aftonklänning, smekmånadsklänning, och så vidae. Genom åren har vi hjälpt otaliga kvinnor att hitta sin drömbröllopsklänning eller festklädsel. Vårt breda utbud av produkter, oslagbara priser och förstklassiga kundservice har hjälpt oss att få erkännande som en av de bästa bröllopsbutikerna i landet.

 

Hur kan vi hjälpa dig att lägga till fler färger till din speciella dag?

Erbjuda dig en perfekt stil

 

Vem säger att bara diamanter kan vara en kvinnas bästa vän? När du väl utforskat vår kollektion skulle du älska att knyta an till oss för alltid. Vi har produkter för alla tillfällen. Oavsett vilken stil du gillar har vi den perfekta designen för dig.

 

Spara dina favoriter

 

Vi låter dig skapa en önskelista där du kan spara dina favoritprodukter. Om du inte kan köpa dem just nu kan du spara dem för framtiden. Du kan dela din produktlänk med dina vänner och kära.

 

Handla när som helst och var som helst

I detta snabba och hektiska liv är det ganska utmanande att besöka en fysisk butik. Dessutom, när det kommer till shopping behöver kvinnor TID. Därför verkar det ta tid att gå till en fysisk butik och spendera timmar. Nu finns din favoritbutik i ditt sovrum. Du kan hitta moderiktiga klänningar i vår webbshop. Så du kan beställa dina smekmånadskläder eller festkläder liggandes på din säng eller sittandes på din terrass.

 

Högkvalitativa produkter till överkomliga priser

 

Som alla kvinnor är du kanske inte heller redo att kompromissa med kvaliteten och komforten. Dentelle tillhandahåller kvalitetsprodukter till rimliga priser. I vår butik hittar du en passande produkt som enkelt passar din budget.

Pålitlighet


Vi är här inte bara för att sälja; vi strävar efter att få ett stort leende på läpparna. Det är därför vi alltid försöker erbjuda den bästa kundsupporten. Våra fraktpolicyer och returpolicyer är gjorda för att bevara våra kunders intressen och säkerhet.

 

Vad letar du efter? En sagans aftonklänning eller förtjusande festklänningar, vi kan vara din bästa insats. Våra klänningar är gjorda för alla tillfällen och vi hänger alltid med i de senaste designerna och trenderna. Att ge dig det bästa utseendet är vårt ansvar. Vi kombinerar stil med komfort för att få en unik och vacker klänning. Vår kollektion innehåller endast toppklassade varumärken i Sverige.

 

Låt oss träffas!

Epost: Info@dentelle.se
TEL. 019 – 120 190
Besöksadress: Trädgårdsgatan 5 . 70212 Örebro

 

 

varukorg 0